om å komme hjem

Hver gang jeg kommer hjem fra en "lengre" ferie, blir jeg like overrasket over at hverdagen venter så uforandret.
Leiligheten er like rotete som jeg forlot den, postmannen har ikke blitt kjekkere, onsdagsfilmene på tvnorge er like uengasjerende, alt er bare så himla stabilt.
Hallo, jeg kommer jo hjem fra et EVENTYR, hvordan kan alt gå tilbake til det normale just like that?

Jeg har lært meg å gå på line, kjørt kano gjennom hele Frankrike (føles det som), blitt noe brun for første gang i mitt liv. Vi bodde to timer utenfor Bordeux, ved St Cyprien, i oppdagelses-mekka. Vi var omringet av slott, fort, huler, markeder, muséer og prehistoriske oppdagelsesparker.

Lillesøster går på line.
img5150

Her bodde vi.
img5156
img5154

Vi kjeder oss på flyplassen. Vi skulle hente min bror i Bordeux, og jeg og min søster benyttet anledningen til å bli med for å shoppe. Etter fem timer i bilkø, kom vi fram et kvarter før butikkene stengte, og måtte deretter sitte 3 timer på flyplassen og vente. SUKSESS.
img5213

Et stykk bror grimasifiserer. Vi spiste på en restaurant i Sarlat, der de serverte så fet mat at alle endte opp med å gjemme maten under potetrestene for å skjule at vi ikke hadde spist opp. Til dessert fikk jeg en jævlig ekkel geiteost. På det tidspunktet var vi så flaue over å ikke spise opp at vi gjemte den i den tomme snusboksen til pappa. Even says "mmm!".
img5224

Vi kjørte kano for alltid og alltid. Men det var gøy; jeg fikk trent og blitt brun samtidig som vi hadde det morsomt med å senke hverandres kanoer.
img5238

Lunsjen bestod av bading, baguetter og champagne.
img5243

Omtrent her streiket kameraet mitt, men jeg venter på bilder fra de andre.
Jeg må bare nevne at jeg holdt på å stave "tilbake" "til bake" her et sted. Ferien har ødelagt meg.
Så nå skal jeg begrave meg under dyna med en bok og iskrem.

7 kommentarer

Johnsine

06.jul.2008 kl.00:50

Velkommen hjem!! :)
Lillesøster hadde fin pannelugg! :)

Trine.

07.jul.2008 kl.00:40

Det ser herlig ut. Snakket ingen engelsk, alle fransk og hele verden var som i Amélie? Du får egentlig bare lov å svare ja.

Linnea

07.jul.2008 kl.14:37

Åh, så fint. Dit vil jeg også.
Kommer på is og bok, forresten.

Og så hyggelig at du er "avhengig" av meg! Jeg linker deg, jeg :)

kari

07.jul.2008 kl.17:22

oi! her kommer jeg hjem fra ferien og setter meg ned og klikker gjennom HELT tilfeldige blogger, og plutselig dukker det opp bilder av både kjente steder og fjes. nå tror jeg at jeg så vidt hilste på deg på ferien, men iallfall, hei! navnet er kari, og eh... takk for laget, sånn litt på etterskudd :)

Tove

09.jul.2008 kl.03:24

Søte bilder :)
Jeg har ikke fått med meg noen av dine innlegg i det siste!! :-O Trodde jeg fikk beskjed hver gang du skrev ett nytt, men det gjør jeg vist ikke... :(

Men jeg sitter å leser over aaaalt nå :)

Camilla

09.jul.2008 kl.21:46

Masse koselige bilder :)

Michael Wilhelmsen

11.jul.2008 kl.13:14

Lillesøstra di ligner på Jennifer Garner

Skriv en ny kommentar

The Keep

The Keep

20, Oslo

Jeg heter Maria, studerer biologi, trener pole fitness og dans, og bruker ellers tiden min på venner, bøker og sosing. Shopper litt for mye og drikker altfor mye øl. Jeg har en herlig kjæreste i England, som også er en praktisk unnskyldning for overdrevent mange shoppingturer til London og sør-England;D Ellers er jeg usannsynlig lite spennende.

Kategorier

Arkiv

hits