framtidsplaner

Idag har jeg hjulpet kjæresten med å lese til eksamen - det endte opp med at han slo så hardt i bordet at han ødela hånden sin; og at glasset mitt falt overende, slik at brusen fløt over notatene og ned i teppet til foreldrene hans; og kastet sekken sin i veggen.

Jeg er en god lærer.

Forresten, så har jeg et nytt interiørprosjekt på gang. Det innebærer å bytte ut alle de stive, slitte, stygge håndklærne mine med hvite, myke frottéhåndklær. Så langt har jeg kassert to oransje og ett rød- og gulstripete et.

Om jeg ikke skal bli lærer, skal jeg bli interiørarkitekt.

Én kommentar

Tove

23.aug.2008 kl.00:32

Ja, det er mange religioner som enda ikke er oppdaget! :P haha! Skulking er vel ikke så kult!? Men en straight A religion. Lærerene kan ikek gi deg dårligere karakter enn A fordi det strider imot religionene din!? haha

Hahaha! Uff, mannfolk! ;) Jeg tror deg når du sier at du er en god lærer jeg altså! ;p

Skriv en ny kommentar

The Keep

The Keep

21, Oslo

Jeg heter Maria, studerer biologi, trener pole fitness og dans, og bruker ellers tiden min på venner, bøker og sosing. Shopper litt for mye og drikker altfor mye øl. Jeg har en herlig kjæreste i England, som også er en praktisk unnskyldning for overdrevent mange shoppingturer til London og sør-England;D Ellers er jeg usannsynlig lite spennende.

Kategorier

Arkiv

hits