kvalitetstid

Skolen har såvidt begynt, men morgenritualene er allerede på plass;
Vekkeklokka ringer halv 7. Og blir ignorert. Den fortsetter å ringe hvert femte minutt fram til jeg krabber ut av senga (varierende tidspunkt), lager meg litt frokost, en kopp te og henter avisa. Så kryper jeg under dyna igjen, og blir der så lenge jeg kan - før jeg må hastesminke meg, pakke og raske på meg de nærmeste klærne og løpe til ti på åtte-banen.
Uansett hvor mange ganger jeg forsøker, klarer jeg ikke komme meg opp av senga slik at jeg kan bruke god tid på det. Jeg har alltid tusen ting igjen å gjøre kvart på åtte. Jaja. Jeg liker avisfrokoststunden min. Kvalitetstid.

klassekampen

+

greensmallgreenchai

+

picture 143

Yes!

6 kommentarer

Tove

26.aug.2008 kl.05:48

Hehe, så søtt! ;) Når jeg først står opp da er det alvor. Løper inn i dusjen, ut å føner håret... løper rundt i leiligheten for å finne klær og alt dillet jeg skal ha på meg... sminke.. også er jeg ute av døren. alt det der på 45 minutter! Noenganger bare en halvtime;) haha!

hanna

26.aug.2008 kl.18:57

omtrent sånn er det med meg også! skikkelige fine bilder av deg i innlegget under forresten! jobber du som modell? :)

Ellen

26.aug.2008 kl.19:04

Når jeg står opp varierer sterkt, men nå, i begynnelsen av semesteret + at jeg ikke har noen forelesninger før kl 10, har jeg radioklokka på 07:30. Så ligger jeg og våkner til og hører på den, og drar meg lenge. Også begynner den ordentlige vekkerklokka mi å pipe litt etter 8, og tilslutt mobilen. Som oftest kommer jeg meg opp ca 08:30-ish. Iblant før, iblant myyye seinere. I dag satte jeg meg ned og så på Animal Frokost mens jeg spiste og venta på at Maja skulle gjøre seg klar (jeg var klar, tenk, man sparer tid på å være ujåle ;P), og så koselig program om fanger som skulle trene omplasseringshunder. Aw. Anyways. Jeg liker å ha god tid om morgenen. Spesielt godt liker jeg klokkeradio. Mmmhmmmm.

Elise

26.aug.2008 kl.19:44

Jeg vet :O jeg er så stolt at jeg slenger med deviantarten hans:
www.dragozai.deviantart.com

Endre

27.aug.2008 kl.20:16

Jeg pleier å stå opp halv sju, hvis jeg husker å sette på lyd på mobiltelefonen så den ikke bare ligger og rister når den skal være vekkerklokke.

Så går jeg i dusjen og står der...
et sted mellom 5 minutter og en halvtime, avhengig av hvor trøtt jeg er. Så leser jeg avis og spiser frokost mens jeg hører på 50-tallhits. Og så loker jeg til jeg må dra på universitetet. Det er en bra morgen.

The Keep

28.aug.2008 kl.00:04

Det er godt å vite at det er flere enn meg som trenger en lang start! Krakk i dusjen er mitt nyeste tilskudd til morgenritualet, og har allerede blitt en nødvendighet.

Skriv en ny kommentar

The Keep

The Keep

21, Oslo

Jeg heter Maria, studerer biologi, trener pole fitness og dans, og bruker ellers tiden min på venner, bøker og sosing. Shopper litt for mye og drikker altfor mye øl. Jeg har en herlig kjæreste i England, som også er en praktisk unnskyldning for overdrevent mange shoppingturer til London og sør-England;D Ellers er jeg usannsynlig lite spennende.

Kategorier

Arkiv

hits