oh it's on

Jeg hater å tape. Intenst. Det er en uheldig greie, spesielt sett i sammenheng med at jeg er ufattelig langsur. Vant du over meg i Ludo i 2005 og nektet meg rematch? Jeg hater deg. Fortsatt.

Så da kjæresten og jeg bestemte oss for å inngå en konkurranselek, advarte jeg han om at det muligens kom til å bli litt sure miner. "Litt". Jeg regnet jo selvfølgelig med å vinne alt, alltid. Men gutten vinner jo faenmeg i alt.

Romantisk bowlingtur?
img5136

Nei.

img5122

Men bare vent! Han har kanskje vunnet en del kamper, men jeg skal vinne krigen. Har dere noen forslag til hva vi kan konkurrere i? Foreløpig har vi vært gjennom minigolf, bowling, tennis på Nintendo Wii, kinasjakk, subwars og casino.

6 kommentarer

June

28.aug.2008 kl.09:43

Boksing på wii? :-D Høhø. Jeg spilte det med kjæresten min. Det var IKKE gøy. :-b

Millie Wotheis Y'saiwalamn

28.aug.2008 kl.12:41

Bowling er så gøy! Jeg har ikke bowlet på lenge!

Men konkurrere? Kanskje dere kan lage sånn mini OL eller noe sånt x) siden sesongen er rett ^^

draum

28.aug.2008 kl.16:15

Sykling^^ Spise mest sjokolade :P Hehe^^

Pia

30.aug.2008 kl.10:19

Uhm. Dere kan ta en "tigge" konkurranse. Begge to sendes ut på Oslo S, spør alle dere ser om de har noen småpenger de kan gi dere fordi dere trenger til togbillett. Selvfølgelig hver for dere. Førstemann til å tjene et forhåndsbestemt beløp vinner, evnt, den som har mest penger når tiden er ute. Dette er ydmykende og flaut for begge parter, så tenk så forferdelig det blir når man taper konkurransen i tillegg! Man trenger dessuten masse cuteness for å vinne, og der er selvfølgelig du overlegen ;)

sigrid

30.aug.2008 kl.10:41

Airhockey. Jeg elsker airhockey.
Dart. Monopol. TP.Paradis på gårdsplassen. Alt! Fy faen, jeg elsker å konkurrere!

Endre

30.aug.2008 kl.19:42

Munchkin.

Skriv en ny kommentar

The Keep

The Keep

21, Oslo

Jeg heter Maria, studerer biologi, trener pole fitness og dans, og bruker ellers tiden min på venner, bøker og sosing. Shopper litt for mye og drikker altfor mye øl. Jeg har en herlig kjæreste i England, som også er en praktisk unnskyldning for overdrevent mange shoppingturer til London og sør-England;D Ellers er jeg usannsynlig lite spennende.

Kategorier

Arkiv

hits