kynisk?

Av en eller annen bisarr grunn gikk jeg med på å se fotballkamp (Norge vs Whatever) med kjæresten og kompisgjengen hans ikveld. OG tilbød meg i et moment of insanity og lage pizza og bake muffins til alle sammen. Ehehe. Ja. Men jeg tjente 20 husmorspoeng og et par God Kjæreste(tm)-poeng, så nå har jeg rett til å være uforklarlig grinete og bitchy en hel dag uten at han kan ta meg på det.

Det ble en veldig koselig kveld med gutta hans, though - selv om jeg er grøsslei utelivet i Oslo. Jeg avskyr å bli sjekka opp, og Oslo bugner over av desperate klyser. Jeg synes det er dritirriterende, selv som singel. Det er likegyldig om gutten er fin og sjarmerende, jeg blir bare oppgitt. "Ja, det er jo ganske åpenbart hva du vil, din jævla kødd."
Hvis han er høfligheten selv, smiler og sier "Hei! Jeg heter Gunnar, har du det bra?", tenker jeg umiddelbart "Jasså, du går du for good cop idag? Hæ, hæ? Funka det sist, det, kanskje? Jaha."
Er muligens litt kynisk.
Derfor har jeg stort sett holdt meg til vors den siste tiden, så det var innmari alright å få en kveld ute på byen uten alt sjekkestyret.

"Bitter kjærring"
maria bobby

Nå er vi hjemme fra byen, og Christian ligger demonstrativt og halvsover PC'en min, så jeg tror det er leggetid. G'natt.

3 kommentarer

Holm

07.sep.2008 kl.03:14

Hej! Jag och min prosjektgrupp håller på med en ny stor norsk bloggportal. En sida som liknar lite på www.feber.se, men vi ska dock ha många fler funktioner, och den ska självklart bli mycket bättre. Vi söker nu därför efter DIG som bloggare. Bloggare som skriver om allt möjligt, du kan skriva om vad du vill. Allt från bilar, pcer till mode och smink. Det här är en utmärkt chans för dig att locka till dig läsare. Låter det spännande? Gå med i vår grupp på Facebook, så får du mer info där om en stund. Enligt kodarna är dom klara 14. september.
www.facebook.com/group.php?gid=66927755092

Mvh
Erik Holm

Kristine Øverland

07.sep.2008 kl.17:38

He-he, høres ut som Hamar klokka 23 om kvelden, allerede da er kjekkasene ute og går, samlet i grupper. Og jeg som bare skulle sykle til en kompis, endte opp med å kjefte på en idiot som tok meg på rompa. Men så kom natteravnene, og da ble det orden i sakene :)

Nerdesque

23.sep.2008 kl.12:42

På det bildet ser du ut som Natalie Portman!

Skriv en ny kommentar

The Keep

The Keep

21, Oslo

Jeg heter Maria, studerer biologi, trener pole fitness og dans, og bruker ellers tiden min på venner, bøker og sosing. Shopper litt for mye og drikker altfor mye øl. Jeg har en herlig kjæreste i England, som også er en praktisk unnskyldning for overdrevent mange shoppingturer til London og sør-England;D Ellers er jeg usannsynlig lite spennende.

Kategorier

Arkiv

hits