minime

Mellom alderen 10 og 13, pleide jeg å skrive hemmelige beskjeder til den "fremtidige meg" og gjemme dem rundt på rommet mitt. I sprekker i veggene, under gulvplater, tapet fast bak speil, plakater, inni bøker og inne i støvrommet til den ubrukte vedovnen i hjørnet. Overalt. Fikk selvfølgelig grisepanikk når lillesøsteren min skulle overta rommet da jeg flyttet til Oslo, så det ble en skikkelig leteaksjon for å hindre unødvendige pinligheter.
Men pinlig ble det, allikevel - for meg.
Herregud!
Her er et lite utvalg, skrivefeil inkludert:

"Til framtidens Maria: Anniken tok den siste muffensen, selvom den var min!! Det var kjempedårlig gjort syntes jeg, fordi vi hadde bare seks stykker. Det må du ALDRI glemme før du har fått tatt orntlig hevn!!! Ta den siste muffensen hennes eller gjem noe som er hennes. Hilsen deg selv."


"Til framtidens Maria: *dååån* Idag kysset jeg for første gang (minus barnehagen da), og det var Jonas, og han er såå kjekk!!! Men Kristoffer er kjekkere da. Hilsen deg selv."

Ja. Og slik fortsetter det. I det uendelige. De fleste lappene omhandler klysete gutter (du vet, de med panneluggen rett opp, to liter Axe og Jean Paul-klær), vennene mine og "glupe ord" om livet og kjærligheten. Noen beskjeder lover meg selv at jeg aldri skal rydde når jeg flytter for meg selv, og spise kakedeig til middag minst en gang i uka.

(foto: postsecret.com)
jeans


Vel. Man skal være tro mot seg selv, hva? I kveld skulle jeg egentlig bake muffins, men jeg endte opp med å spise all deigen mens jeg så på Coupling og ignorerte den enorme haugen med oppvask som truer med å ta over leiligheten min. Vær så god, fortidens Maria. For you.

13 kommentarer

Elise

16.sep.2008 kl.23:05

haha, så søtt :D

Candy

16.sep.2008 kl.23:12

Hihi, så morsomt. Hvordan klarer du å spise så mye kakedeig da? Uff, jeg klarer aldri mer enn noen skjeer, så blir jeg kvalm

Johnsine

16.sep.2008 kl.23:48

Å så morsomt! :D Morsomt minne! :D

Mia

17.sep.2008 kl.12:36

Haha, du finner alltid på så mye genialt og søtt. Fortidens maria er jo nesten som nåtidens ;)

Mia

17.sep.2008 kl.12:36

Haha, du finner alltid på så mye genialt og søtt. Fortidens maria er jo nesten som nåtidens ;)

Tove

17.sep.2008 kl.17:38

Hahaha! Jeg syns dette var hysterisk morsomt!!!
Ååååh, jeg vil lese fler av det fortidens Maria hadde på hjertet!
Jeg pleide å legge igjen korte beskjeder på veggene hjemme i tilfellet vi solgte huset. Skrev pak tapeten og limet den fast igjen. Nerdig! haha! Papsen bor der enda, men tapeten er borte... thihi! Likegreit! Skrev bare sånne ting som "heihei! TVR 1990" etc.. hehe, var på laaaangt nær en morsom kid som deg! ;p

Kamilla

17.sep.2008 kl.22:53

aww :D Kunne ønske jeg gjorde noe sånt, kasta alt jeg hadde da jeg var i "overgangsalderen" jeg, hvis du skjønner når jeg mener :P

Pia

18.sep.2008 kl.15:58

Så fint!
Jeg hadde også en sånn - bare i en notatblokk. Der sto det masse om hvor kjekk Anders Simensen i klassen var, og hvor forelsket jeg var i Andreas. Men den ble ødelagt når jeg fant ut at søsteren min leste i den høyt med venninnene sine xD

Tove

18.sep.2008 kl.20:21

Måtte snike innpå for å se hvilket bildet du mente jeg nå.. haha! Og ja, det er litt kult. Digger den veggen altså!!! Den var diiiiger også så fin! :)

julie

20.sep.2008 kl.00:58

Haha :-b så søtt. Jeg leste igjennom dagboka mi fra fjerde klasse her om dagen. "Jeg er forelska i martin, han er sååå kjekk. ...og litt snill da."

Terese

21.sep.2008 kl.14:35

haha så gøy :D

Marie

23.sep.2008 kl.11:55

Dette var utrolig søtt!
Jeg gjorde akkurat det samme :P
Samlet på lapper vi sendte i timene, og skrev ned ting folk sa på TV og gjemte de.. Var utrolig gøy å finne dem! :D

---marie

Gro

12.okt.2008 kl.10:59

haha så utrolig morsomt!! :-D

Skriv en ny kommentar

The Keep

The Keep

21, Oslo

Jeg heter Maria, studerer biologi, trener pole fitness og dans, og bruker ellers tiden min på venner, bøker og sosing. Shopper litt for mye og drikker altfor mye øl. Jeg har en herlig kjæreste i England, som også er en praktisk unnskyldning for overdrevent mange shoppingturer til London og sør-England;D Ellers er jeg usannsynlig lite spennende.

Kategorier

Arkiv

hits