you don't know what you're talking about

Glem molekylærbiologi og genteknologi, nå skal jeg bli tryllekunstner! Og flammesluker. Og trapésartist. Hver gang jeg drar hjem fra en fantastisk forestilling, går jeg med bobler i magen og drømmer om et liv på reisende sirkus. Cirque du Soleil har fått føttene mine til å sveve som aldri noen før, og det ble pustet liv i sirkusdrømmene under The World of Vaudeville på Parktheateret på Grünerløkka igår.
Tryllekunstneren Finn Jon opptrådde sammen med The Fleshoticas, Trixie Malicious (burlesque-artister) og bandet Bazooka Boppers.

Finn Jon
finn jon

Og nå lengter jeg etter et liv bestående av korttriks, illusjoner, duer og glitter. Åh.

Trixie Malicious
n52504082313485997480


En kombinasjon av det overestående og det faktum at Parktheateret har den beste gin'tonicen i byen, har ført til at jeg har tilbrakt store deler av lørdagen liggende på gulvet med fjernkontrollen i en hånd, og et glass bringebærsmoothie i den andre. Hvordan har helgen din vært?

12 kommentarer

Millie Wotheis Y'saiwalamn

27.sep.2008 kl.22:45

Du får sette deg ned og søke litt rundt etter Pain Solution! Kanskje ikke helt den magien du leter etter, men absolutt verdt en titt!

Helgen min har så langt vært ganske merkelig, men fin :) Hadde et par episoder i går jeg helst vil glemme, på andres vegne :p

draum

27.sep.2008 kl.22:51

Helt ok^^ Nå sitter jeg alene i leiligheten og slapper av. Alle de jeg bor med er utee på byen, men jeg er ikke noe "party-menneske" så jeg er glad jeg slipper :)

Tove

27.sep.2008 kl.22:52

Hehe! Så söt du er! Så nå skal du bli ett lite sirkusdyr? De trenger sikkert folk som kan danse på pole OG sjonglere samtidig! Det er bare å begynne å öve seg! ;p

Svar: Ja, utrolig kult er det! Har sitti å sett på noen andre videoer av han nå også. Og han er så rå!!! :D

Candy

28.sep.2008 kl.00:31

Gud så kult! Elsker burlesque =P

ine klementine

28.sep.2008 kl.01:23

slik har jeg og det! da jeg så circus ronaldo (reisende sirkus, har vært på veien med vognene i 6 generasjoner) var sirkus det eneste rette, det samme skjer om jeg kommer over dans og noe teater, eller bare videoen av ballett på veggen til operaen i går. sukk.

Camilla

28.sep.2008 kl.02:11

Min helg har vært super så langt :)

Millie Wotheis Y'saiwalamn

28.sep.2008 kl.10:55

Tingen er bare at jeg _vil_ jo at folk skal lese bloggen min, men jeg så ikke helt for meg at kjæresten min skulle gjøre det x)
Det er jo koselig da, men det får meg til å tenke litt mer over hva jeg skriver, tror jeg x)

Hilde

28.sep.2008 kl.11:51

Takk :)

Jeg bruker dette kamera;
www.digitalcamerareview.com/assets/6126.jpg
(jeg har i sort)
www.pma-show.com/news_images/000076_...ny_cybershot_w55.jpg
Tror det kostet rundt 1200,-
:)

Millie Wotheis Y'saiwalamn

28.sep.2008 kl.13:47

Jeg har en annen blogg også som er hemmelig, og som ingen vet hverken at jeg har eller at det er meg :) Der havner alle de veldig personlige tingene mine ^^

Mia

28.sep.2008 kl.14:18

Jeg synes sirkus er skummelt. Kanskje fordi ordet 'sirkus' alltid minner meg om det sirkuset som nevnes om i "Halvbroren" av Saaby og "freak-show"-episoden i Sex&Singelliv.

Helgen har vært daff!

Ariella

28.sep.2008 kl.14:23

Sirkus har alltid fasinert meg, men nå er det årevis siden jeg har vært på et... dessverre. Helga mi har ikke vært så veldig opplevelselsfylt, men jeg har nytt god mat med min kjære, og sett på fine filmer, og det kan jp være fint det og.

Linnea

28.sep.2008 kl.17:13

Glitter er en pikes beste venn. Jeg blir seriøst helt hyper bare jeg ser glitter.

Helgen har vært...DRITDÅRLIG sammenlignet med neste :) Og denne har egentlig vært ganske fresh.

Skriv en ny kommentar

The Keep

The Keep

21, Oslo

Jeg heter Maria, studerer biologi, trener pole fitness og dans, og bruker ellers tiden min på venner, bøker og sosing. Shopper litt for mye og drikker altfor mye øl. Jeg har en herlig kjæreste i England, som også er en praktisk unnskyldning for overdrevent mange shoppingturer til London og sør-England;D Ellers er jeg usannsynlig lite spennende.

Kategorier

Arkiv

hits