london, love

Vi hadde det helt supert i London! Jeg trodde det skulle bli litt småkleint siden vi ikke kjente hverandre, men noen få strakser etter at jeg hentet henne på Oslo S, var sjenansen stort sett forduftet. Så det var nitrist å forlate Linnéa og London i går morges. Hun dro i retning Heathrow, for å dra hjem, mens jeg dro mot hjertet av London (Victoria station) for å finne meg en buss til Bournemouth der en stk. kjæreste ventet.

Selvfølgelig - selvfølgelig - gikk brannalarmen på undergrunnen på Victoria, som førte til at en hel drøss elefanter/briter okkuperte alle benkene og dyttet meg rundt. Jeg satte meg demonstrativt ned midt på gulvet og sutret, inntil en eller annen refleksvest bortviste meg viste meg veien til busstasjonen. Der fant jeg en due med et amputert ben og en trippel kaffe latte. Lykke.


img0290

To og en halv time senere var jeg i Bournemouth, og to og en halv time etter det igjen kom Christian hjem fra skolen. Jeg tvang han til å se gjennom all London-shoppingen min. Det synes han var kjempespennende.

img0331

Men nå London! Vi ble praktisk talt overfalt av britiske gutter der nede - det var som om noen av dem aldri hadde sett en jente før. Sikter da mest til den grusomt slitsomme servitøren, som nesten nektet oss å dra før vi hadde fortalt han om hva slags gutter vi er tiltrukket av og alle de skitne tingene vi visstnok måtte ha gjort på byen dagene før etc. Når vi endelig fikk regningen og kunne stikke, spurte han om han kunne please bli med oss ut, girrlz. Vi sa "ehe, sure, we're going to Castle Point" og stakk til Soho. Makan.

img0262

Lords hotell i Leinster Square - psykedelisk tapet og nydelig utsikt - just for you.
img0277

img0271

img0273

Jeg møtte prins William, og han eklærte meg evig troskap. Win!
img0283

img0265

Grisedørhåndtak!
img0261

Hehee. Kombinasjonen skyhøye hæler + dansing + glatt gulv = Linnéa ødela strømpebuksene sine.
img0263

Jeg ødela mine dagen etter ved å ... sitte.

Utsikten fra bussen.
img0303


Stikk innom Linnéa for å se flere bilder, blandt annet av våre ultrakule nye hatter! Nå skal jeg gjøre et tappert forsøk (!) på å gli ut av senga og fikse meg litt før Christian kommer hjem fra skolen. Vi skal ha en romantisk kveld med total, absolutt latskap.

14 kommentarer

Mia

08.okt.2008 kl.16:52

Oi! jeg trodde ikke du skulle dra så fort. Satser på du poster bilder fra handlegodbitene.

Ida Bianca

08.okt.2008 kl.17:12

Så ut som en bra tur! Jeg vil også til London nåå :\

Tove

08.okt.2008 kl.21:39

Virker som dere hadde det kult, og som at du fortsatt har det kult! :D Hvordan møtte du henne der da? Bare så henne og kjente henne igjen?
xx

Svar: Beating your kids var konge! Og det er jo sånn det er! haha!!!
"Someone!!!!!" *ler*

Sandra

09.okt.2008 kl.11:45

Koseli da !

Ane Kamilla

09.okt.2008 kl.20:53

Din heldiggris. London er så herlig. Hvilken uteplass var dere på?

Millie

10.okt.2008 kl.11:53

Ikke egentlig, dessverre.
Det er bare en av de tingene jeg må igjennom.

Chalten

10.okt.2008 kl.19:11

pene bilder :) Jo, det går fint ann å ha rot i en skuff :p hehe, har hatt det flere ganger. Men nå har jeg ingen skuffer igjen, samlet seg alt for mye rot.. hehe :p Jeg kvitter meg også med flere poser med ting hver gang jeg rydder:P

Chalten

10.okt.2008 kl.19:12

men av en eller annen grunn, kommer det alltid nye ting :p

elenaslydal

10.okt.2008 kl.21:36

Grisedørhåndtak!
Hvor var det?

Tove

11.okt.2008 kl.03:45

OMG, så kult! Om du har tid så må du vi jo nesten møtes da! ;)
Jeg jobber til sju da men... hehe

Camilla

12.okt.2008 kl.03:40

Så mange søte bilder :)

Tove

12.okt.2008 kl.11:17

Haha, ja folka på jobben løp rundt og banna og sverta!!! haha! Var sinnsykt mange nordmenn i byen da, var det ikke? Morsomt å se på fotball i pubber og sånt... bra underholdningsverdi liksom ;)

God tur videre søta! Synd vi ikke fikk catchet up da... Jeg vurderte faktisk å se om jeg fant ditt norske nummer på telefonkatalogen.no, men så tenkte jeg at jeg kan leike stalker ved en annen anledning istedet! ;p haha!

belindajakobsen.com

12.okt.2008 kl.12:19

Høres ut som en dritbra tur!

African Queen

14.okt.2008 kl.22:33

Bildet mellom telefonboksen og grisehåndtaket er utrolig vakkert. Eller det er vel jenta som bærer på skjønnheten egentlig :)

Skriv en ny kommentar

The Keep

The Keep

21, Oslo

Jeg heter Maria, studerer biologi, trener pole fitness og dans, og bruker ellers tiden min på venner, bøker og sosing. Shopper litt for mye og drikker altfor mye øl. Jeg har en herlig kjæreste i England, som også er en praktisk unnskyldning for overdrevent mange shoppingturer til London og sør-England;D Ellers er jeg usannsynlig lite spennende.

Kategorier

Arkiv

hits